Comerç de Gata regala sis sopars entre els clients en la campanya d’Enamorats.

Ahir dia dels enamorats es va fer el sorteig. Enamorats a Gata és la campanya que han desenvolupat els comerciants per promoure les vendes durant la primera quinzena de febrer. Coincidint amb la celebració "Comerç de Gata" va dur a terme l’acte final de la campanya, el sorteig de sis sopars per a dos persones en restaurants de la localitat.

Durant la primera quinzena del mes els establiments associats han lliurat uns tiquets en cada compra per a participar en el sorteig. Així, s’ha premiat la fidelitat dels clients i s’ha aconseguit de nous. Tot això gràcies a la campanya que des de fa uns anys Comerç de Gata du a terme de la ma de Factoria d’Idees per tal d’estimular les compres de cara al Dia dels Enamorats.

Els restaurants en què es serviran els sopars sortejat dilluns són: Ca Martí, Ca Corder, La Cosa Nostra, Trossets, La Pau i Nely. En total, són sis sopars per a dos persones, que es van sortejar davant la presència del president de Comerç de Gata, Santiago Signes, membres de la directiva i comerços associats.

Els números premiats anit van ser:

- 0139. Restaurant Ca Martí . (Lliurat per Ca Doloretes).

- 1896. Ca Corder.  (Donat per Casa Lola al Sastre).

- 2259.  La Cosa Nostra. (Donat per la carnisseria Ca Curro).

- 0764.  Trossets.  (Donat pel bar Ca Martí).

- 1297.  La Pau.  (Donat per Ca Bernat).

- 1491.  Ca Nely. (Donat per La Pau).

Agafeu les butlletes i aneu mirant els nombres. A mi quasi m`ha tocat. Però no ha tingut sort. Vegeu vosaltres. A tots els afortunats, l’enhorabona i a sopar un dia d’aquests.   

FONT: Informació "Factoria d’Idees". Gata.