Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -301-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -301-

Una fotografia més i és la 301. Aquesta la va buscar i explicar Paco Moncho a un programa de festes. La propietària era Paquita Grimalt Ferrándiz, la mare "dels Texanos" i es va fer l’any 1973. Dalt teniu el lloc clar. A l’Avinguda d’Alacant, on ara està el bar de Ca Blai allí era la discoteca "Gato’s". Tots els joves de la comarca la coneixien als anys 70. 

Al peu de la foto hi havia una completa explicació. L’home que veieu a l’esquerra més major fumant amb pipa era Vicente Caselles Pedro, el sogre d’Olguita la que tenia tenda a la carretera. Antonio Signes Grimalt "Texano" és el que s’agatxa. Els altres no són gaters. Eren els animadors del Limón Express, el tren turístic que tenia parada a Gata i anaven tots els estrangers turistes a la tenda d’artesania de Antonio i Paco.

Al peu també parla de la història de dos llocs emblemátics, arrel de la foto. La Discoteca Gato’s i el Cine "La Paz". La primera diu que va estar oberta de 1969 a 1979 deu anys a càrrec dels germans. Després Juan Salvá (el del cine o Juanet de Porra) la va remodelar i va continuar una vegada traspassat el negoci de la discoteca i del Cine La Paz.

1 comentario

l'Amant de la veritat -

Mare meua!!! Si algun racó que altre d'eixa discoteca pogués parlar...!!!

Salutacions, cronista.