20110208215607-cotino2.jpg

(II Part). PER VEURE MÉS AMPLIADES LES FOTOGRAFIES DEL MUNTATGE, PUNXEU: 1.- Foto superior esquerra. 2.- Foto superior centre. 3.- Foto superior dreta. 4.- Foto inferior esquerra. 5.- Foto inferior centre. 6.- Foto inferior dreta. FOTOS: Vero Vives.

El nou edifici que hui ha visitat el Conseller Cotino se situa annex al Grup Escolar i a les zones esportives per a aprofitar el flux de gent jove i completar així l’oferta d’instal·lacions. A les instal·lacions educatives i esportives existents se li afegirà una instal·lació cultural i formativa, la qual generarà un vertader punt de trobada de les necessitats juvenils de Gata.
Amb una superfície de més de 1.800 m2, l’edifici està compost de soterrani, planta baixa i tres plantes. La planta baixa es destinarà a recepció i dos ambients: Ludoteca-aula infantil i zona de jocs i noves tecnologies per a adolescents.
La resta de plantes en altura es projecten com a aules polifuncionals obertes, l’ús de les quals podran ser canviant en el temps en funció de les necessitats i programes juvenils que els usuaris puguen proposar.

Així, podran destinar-se a aules, tallers, zones de joc, sales d’exposició o de reunió, sales d’estudi o de dansa, o sales de conferències i videoprojeccions, segons les activitats a desenvolupar en cada moment.

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.