Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ALCALDESSA REP EL PREMI PER A GATA DE "CIUTAT DE LA CIÈNCIA I LA INNOVACIÓ"

L'ALCALDESSA REP EL PREMI PER A GATA DE "CIUTAT DE LA CIÈNCIA I LA INNOVACIÓ"

Ja s’han rebut les primeres fotografies de la recepció dels Prínceps d’Astúries al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a Madrid d’aquest migdia, on l’alcaldessa ha rebut per a Gata el premi que li acredita ser "Ciutat de la Ciència i Innovació". Sols dos municipis, Benilloba i Gata, menors de 20.000 habitants de la nostra Comunitat.

A la fotografia que reproduïm del diari "El Norte de Castilla" el digital es pot veure com es preparen per a la foto oficial. Ana María Soler, l’alcaldessa de Gata, la poden observar a la part de dalt de la foto, per l’esquerra. Davant vegeu al vicepresident tercer i ministre de Política Territorial Manuel Chaves, el Príncep Felip, la princesa Letizia i la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, així com la resta dels altres 29 alcaldes i alcaldesses, entre elles la de Valéncia Rita Barberá, ciutat que també ha rebut el premi.

Cal recordar també que aquesta distinció s’obté per un període de tres anys, que es renovarà o no en funció de les actuacions de les ciutats en eixe període.

FONT de la imatge: Juan Lázaro. Reproducció de les imatges de la pàgina www.nortecastilla.es. Si voleu veure-la més en gran, cliqueu baix:

http://www.nortecastilla.es/multimedia/fotos/ultimos/69809-principes-asturias-entregan-premio-ciudad-ciencia-innovacion-valladolid-0.html

0 comentarios