20110107210727-altres.jpg

Seccions: paqueteria, guardarropia, conductors, coodinadors i més, i més persones que no estan a la primera línia.

PER A VEURE EN GRAN LES QUATRE FOTOGRAFIES DEL MUNTATGE PUNJEU A CADASCUNA D’ELLES:

1.- Part superior esquerra: Ballarines actuant al Palau. 2.- Part superior dreta: Per a canviar-se Herodes, la coreografia ho facilitava tot. 3.- Part inferior, esquerra: Les concubines precedixen el boat del rei Herodes. 4.- Part inferior, dreta: L’àngel torna a la torre del campanar després d’avisar als Reis i a Sant Josep.

Hui també parlem del Misteri dels Reis Mags. Al diari LAS PROVINCIAS he publicat un article de dues pàgines, dins de la secció Fallas y Tradiciones que parlen del "Auto". Es titula: Un "misteri" que brilla ya 43 años en Gata. Al subtítol: La representación del Auto de los Reyes Magos supera los recortes obligados por la crisis y encadila a cientos de seguidores". Hi ha al reportatge dos fotos davant i tres darrere, algunes d’elles grans.

Us pose l’enllaç per si voleu llegir-ho, ja que adquirir-lo està difícil a aquestes hores:

http://www.lasprovincias.es/v/20110107/marina/misteri-brilla-anos-gata-20110107.html

Però, com he dit al titular no sols estaven despús-ahir a la festa els personatges de primera fila. Una ballarina m’ha escrit un comentari i en raó. No les hi havia anomenat ni es veien a cap fotografia. De veres que hui, amb més tranquilitat, els toca a elles, a l’àngel de la torre que anit no va poder cabre i a molts més.

La coreografia de la representació estava molt estudiada i es va fer molt bé com tot el Misteri en general. A la Cova, al Portal, un any més els últims aplaudiments van ser i molts per a l’àngelet que aquest any també era nou.

Les imatges valen també més que les paraules, serxiquen aquestes per a lloar el treball de tanta persona anònima que no va figurar davant però estaven ahí darrere: paqueteria, guardarropia, pintures, cavallistes, personal del so i llums, narració, apuntadors, coordinadors, pages i més pages, conductors de les furgones, tots mereixen el meu aplaudiment i el de tots els gaters, perquè tots fan possible els REIS MAGS DE GATA.