Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REIS 2011: Hui segon dia de Oficines Reials. Demà, el bàndol.

REIS 2011: Hui segon dia de Oficines Reials. Demà, el bàndol.

Seguint amb el programa d’actes de la campanya "Reis 2011" cal recordar que hui és el segon dia en el qual estan obertes les oficines de SS.MM. al carrer Trossets. Ara fins les 20 hores i demà encara tot el dia, de 10 a 13 hores pel matí i de 16 a 20 hores per la vesprada, posant ahí el punt i final a la possibilitat de portar presents a les oficines.

Demà, quan arribe el tardet, es farà el bàndol reial mitjançant la visita dels pages muntats a cavals. Cal recordar que el missatger avisa a tots els xiquets i grans l’arribada al dia següent dels Reis, en cavalcada.

Despús-demà és la cavalcada dels Reis Mags d’Orient. A les 18 hores començarà la representació del "Misteri dels Reis" amb l’escena del Palau d’Herodes, ja que enguany, com tots vostés saben, es suprimix l’acte del poblat de Judea. Després del primer acte, tots aniran cap a la "Cova" on estarà instal·lat el Betlem Vivent a la Plaça de l’Església. Després, tots els camions i furgonetes preparades per fer el repartiment per tots els carrers del poble de joguets i regals.

 

0 comentarios