Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 18 de juny

GATA VA SER NOTÍCIA...un 18 de juny

Ja que ahir no vaig poder posar cap article a aquesta secció, li toca el torn hui dissabte a repassar les notícies que es van produir un 18 de juny.

18 DE JUNY DE 1990, fa 20 anys:

Al diari INFORMACIÓN d´Alacant publicava: "GATA: Abierta la inscripción para la próxima campaña "Aprende a nadar".

18 DE JUNY DE 1995, fa 15 anys:

Publicava a LA MARINA de LP: "Gata celebra el segundo Campus de Baloncesto". A l´antetítol: "Tendrá lugar los próximos días 20 de junio, uno y dos de julio". A la fotografia: "Monitores, especialistas y alumnos del primer Campus de 1994".

18 DE JUNY DE 2000, fa 10 anys, diumenge:

Dos notícies d´esports, una de cantera del futbol i altra de penyes. A LA MARINA de LP: "El equipo alevín A del Gorgos C.F. marca 300 goles y bate el récord provincial de la temporada". Al subtítul: "Es subcampeón del grupo I de fútbol 7, tras el conjunto del Denia A". A la fotografia del Gorgos, la mateixa que il·lustra aquest article, deia: "El equipo alevín, el "de los 300 goles", el día que alcanzó el récord".

Altra notícia parlava de què "La peña Madridista de Gata de Gorgos celebra la octava Copa de Europa". Al peu de les dues fotos que il·lustraven la notícia: "Directiva e invitados, en la comida, y el socio más joven, con la peña".

18 DE JUNY DE 2005, fa 5 anys:

Un breu destacava de la COMARCA en LA MARINA de LP: "Comienza la Volta en Carro a la Rodalia".

 

 

0 comentarios