Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG FA HUI DOS MESOS, amb 2.280 visites

El blog del "Cronista de Gata" que tots vostés han seguit amb tant d´interés, el qual agraïsc enormement arriba hui als dos mesos de vida. Les 2.280 visites avalen el seguiment que li han fet. L´aventura va començar el 10 d´abril de 2010, dos dies abans de Sant Vicent. El dia 14 del mateix mes començava a publicar la sèrie més seguida, sens dubte, la de les fotografies antigues i així fins a 57 fotografies, al llarg de 57 dies. Alguns reportatges o articles han estat ben rebuts, com el del mes d´abril de "Mes de mig segle de xiquets expòsits a Gata (1853-1915) i tot baix la signatura de "Publica al seu blog, Cronista de Gata Miguel Vives Signes".

Una altra sèrie volguda pels visitants ha estat la de "Com es va fer...?" que s´iniciava el 12 de maig i que s´han pogut mostrar el seguiment d´algunes obres de Gata, com el d´ara de la canalització del Barranquet.

L´1 de maig encetava el blog la sèrie que s´ha mantés també pràcticament tots els dies. Allò que publicava als diaris fa 20, 15, 10 i 5 anys. 

El blog també s´ha fet ressó en els dos mesos d´existència de les notícies més actuals de tot el poble, destacant entre elles la concentració de penyes barcelonistes o la trista notícia que encetava la secció d´Obituaris, de la mort de Juanjo Marín.

A tots més de dos mil gràcies...i seguiré amb el mateix ànim que el primer dia fent blog i fent poble.

0 comentarios