Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 7 de juny

GATA VA SER NOTÍCIA...un 7 de juny

Fa 15 anys publicava un succés, un acte cultural i un acte festiu, aquest del veí Jesús Pobre. Fa 10 anys era un tema polític local. Finalment, fa 5 anys la notícia era esportiva.

La triple fotografia que il·lustra aquest article, malgrat a estar fetes a Xàbia les tres instantànies, tenen la seua importància i la seua connexió amb Gata. A la més gran, el gran tenista xabier DAVID FERRER (el seu avi patern era gater) quan ja començava a ser més que famós amb el regidor d´Esports de Xàbia Juan Ortolá i els menuts que corrien a la cursa. A la xicoteta de pódium alguns gaters que van estar entre les primeres posicions. A la menuda, el guanyador del circuit Said Dai Day.

7 DE JUNY DE 1995, fa 15 anys:

A LA MARINA de LP publicava: "El fuego calcina los alrededores del paraje de la "Olivereta dels moros".

A un altre article: "Éxito de público en la velada teatral de Gata".

Finalment a un tercer breu: "Hoy, carrozas en las fiestas de Jesús Pobre".

7 DE JUNY DE 2000, fa 10 anys:

Seguint a LA MARINA de LP es podia llegir: "Josep M. Torres y Miguel Soler, nuevos concejales del PSOE de Gata".

7 DE JUNY DE 2005, fa 5 anys:

Publicava eixe dia l´article que dona peu a la triple fotografia: "Said Dai Day se adjudica el Circuit a Peu de la Marina Alta tras vencer en Xàbia". Al subtítol: "El tenista local David Ferrer dio la salida a la prueba tras disputar Rolanda Garros". En un resum deia: "La sexta carrera del Circuit a Peu de la Marina Alta se la adjudicó en Xàbia el atleta de Gata Said Dai Day, la quinta victoria que le otorga virtualmente el título de campeón. El tenista David Ferrer dio la salida a la prueba reina en la que participaron 781 corredores." 

0 comentarios