GATERS AL CIRCUIT COMARCAL D´ATLETISME (Pego)

El atleta gater més en forma actualment dels que corren al circuit comarcal, VICENT MAS LEYDA, va ser el guanyador de la 5ª prova del circuit disputada dissabte passat a Pego. La Volta a Peu estava organitzada pel C.E. Dorsal 19 de Pego i la regidora d´Esports. Vicent va superar al seu màxim contrincant i primer classificat de totes les proves, el benidormí José Antonio Fernández. Per altra banda el germà de Vicent JUAN ANTONIO MAS LEYDA va entrar el 8é de la general i en el lloc 13é el mig gater (per part de mare) IGNACIO CARDONA TORRES. Pel que fa a altres categories, el veí gater VICENT LLOPIS CHELI va fer 3r classificat en la seua categoria Veterans B i en benjamins, MATÍAS SALVÁ SEPÚLVEDA va ser el guanyador de la prova.

La sexta prova es disputarà a Pedreguer el pròxim 15 de maig, després del parèntesi del dissabte.

A la fotografia podeu veure a Vicent alçant la copa de guanyador a Gata, el seu germà i l´absent per lesió al circuit enguany, altre gran atleta gater, Said Dai-Day.