Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA EL COMPTE ENRERE. REPRESA DE L'EXCEPCIONAL MISTERI DE REIS DE GATA 2022. Dilluns 27, recollida de cartes, casa per casa, carrer per carrer

COMENÇA EL COMPTE ENRERE. REPRESA DE L'EXCEPCIONAL MISTERI DE REIS DE GATA 2022. Dilluns 27, recollida de cartes, casa per casa, carrer per carrer

 

Teniu el cartell i la programació. Comença el compte enrere per al gran aconteixement del gener a Gata, el MISTERI DE REIS. El cartell ens mostra la tormentosa conversa entre la Sibil·la Anea i el Rey Herodes. La foto és de Alvaro Fagiani, guanyador del concurs fotogràfic amb motiu dels Reis 2020. 
A la programació, els dies 27 de desembre de 2021 i 4 i 5 de gener de 2022 tornaran a ser màgics per al poble de Gata. Després de passAr un any atípic, anormal, tornarà a ressonar la veu de Herodes, dels tres reis mags i la Sibila Anea dalt de l’escenari, tornaran a viure els xiquets/xiquetes i grans de Gata l’excepcional MISTERI DE REIS 2022.
Dos actes previs al mateix Misteri es faran dilluns 27 de desembre i dimarts 4 de gener. Dilluns 27 de desembre, a partir de les 18:30 hores, es realitzarà la recollida de cartes per tots els carrers del poble, casa per casa. Per organitzar la recollida i facilitar la tasca dels visirs reials cal que s’inscriguen a la Tourist Gata fins al 23 de desembre, telèfon: 965757317, o a premsa@gatadegorgos.org.
El primer dimarts de l’any 2022, el 4 de gener, serà l’arrivada dels Pages Reials, al tardet, a boqueta de nit, per anunciar que els Reis Mags estaran a Gata dimecres 5 de gener. Al carrer o avinguda La Pau, dimecres 5 de gener, des de les 18:30 hores, tots els gaters i visitants podran retrobar-se -això si, amb les mesures adients front al COVID19, que encara perdura- amb el MISTERI DE REIS.
FONTS: Foto Alvaro Fagiani. Cartell Ajuntament de Gata. 
 

 

0 comentarios