Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: 12 CASOS MÉS. SUMEM JA 21 CASOS ACTIUS AL POBLE

COVID19, GATA:  12 CASOS MÉS. SUMEM JA 21 CASOS ACTIUS AL POBLE

Estem pujant i a la carrera. Males notícies. De 2 es va passar a 10 i ara 21. Des de l'última actualització del passat divendres, anit es coneixia que Gata augmentava a 21 casos actius, amb 12 casos més. Sols s'ha donat 1 alta d'aquelles dos primeres. A les portes del Nadal no és bona notícia. I la incidència és molt elevada també, 336,38 casos per cent mil habitants.

A la comarca, també segueix cap amunt la tendència de la Marina Alta i això preocupa.  

Està la notícia dels xiquets i xiquetes de 5 a 11 anys que a partir de mig desembrte començarà la vacunació, estan les mesures del passaport COVID19, i les dosis de vacunacions, bé com a dosi de record de la vacuna de la covid-19 per a persones vacunades en Janssen en qualsevol edat; bé als majors de 12 anys que encara no s’han vacunat en cap dosi de la vacuna de la covid-19 o bé al majors de 70 anys als quals li falten la 3a dosis de la vacuna de la covid-19.

Cal frenar precís el virus, si no ens veurem abocats a unes festes complicades. 

Fem record dels sis llocs on es necessari presentar el passaport de les dos o tres vacunes: 1.- Establiments d’hostaleria i restauració amb un aforament superior a 50 persones. 2.- Locals d’oci i entreteniment. 3.- Espais d’activitats recreatives i d’atzar (com bingos o casinos) que conten amb servei de restauració. 4.- Centres hospitalaris quan es vaja de visita. 5.- Les visites a les residencies tant públiques com privades, i 6.- Events, celebracions i festivals de música (tant en espais tancats com a l’aire lliure) quan no es puga utilitzar la mascareta en tot moment.

Ara més que mai, una vegada més. Cuideu-se, cuidem-nos, cuideu.

FONTS: Captura de pantalla de la monitorització de la situació del COVID19 a 8-12-2021 (conta del 6 de desembre).

0 comentarios