Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: SUMEM 1 MÉS I ES DONA D’ALTA 1. CONTINUEM AMB 2 CASOS

COVID19, GATA: SUMEM 1 MÉS I ES DONA D’ALTA 1. CONTINUEM AMB 2 CASOS

Hui dimarts, últim dia del mes de novembre, la Conselleria de Sanitat de la GV actualitza les dades del COVID19 als municipis i en general. Pel que respecta a Gata sumem 1 cas més i es dona d’alta un dels dos que hi havia. Continuem pues amb 2 casos actius. Seguim per baix de la comarca i la incidència és igual que l’actualització anterior.

A la comarca, segueix cap amunt la tendència de la Marina Alta i això preocupa. Aixina estan els pobles del voltant: Benissa de 13 passen a 24. El Poble Nou de Benitatxell segueix amb 3 casos actius. Ondara de 14 baixa a 13 casos. Pedreguer en puja 9, de 16 a 25. Teulada en puja 3, de 31 passa a 34. Xàbia de 58 baixa a 56

Ja sabeu que una vegada aprovat per la Fiscalia del TSJCV, van avant les mesures del passaport COVID19, i es posaran en funcionament a partir de divendres 3 de desembre.  Recordeu que en els següents sis llocs és necessari presentar el passaport de les dos o tres vacunes: 1.- Establiments d’hostaleria i restauració amb un aforament superior a 50 persones. 2.- Locals d’oci i entreteniment. 3.- Espais d’activitats recreatives i d’atzar (com bingos o casinos) que conten amb servei de restauració. 4.- Centres hospitalaris quan es vaja de visita. 5.- Les visites a les residencies tant públiques com privades, i 6.- Events, celebracions i festivals de música (tant en espais tancats com a l’aire   liiure) quan no es puga utilitzar la mascareta en tot moment.

Cuideu-se, cuidem-nos, cuideu.

FONTS: Captura de pantalla de la monitorització de la situació del COVID19 a 30-11-2021 (conta del 28 de novembre).

0 comentarios