Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SET NOUS INTEGRANTS TÉ LA SESQUICENTENÀRIA (150+1 ANYS) BANDA DE GATA. Dissabte celebrarà la festa de la patrona

SET NOUS INTEGRANTS TÉ LA SESQUICENTENÀRIA (150+1 ANYS) BANDA DE GATA. Dissabte celebrarà la festa de la patrona

* De divendres a diumenge, us posaré els tres capítols del meu article per al programa de Santa Cecília 2021, que vaig titular: "LA PANDÈMIA ENS VA FURTAR LA CELEBRACIÓ DEL SESQUICENTENARI...PERÒ ARA HO CELEBREM (1870-2020+1, 150+1 ANYS DE BANDA, que aniran il·lustrats amb les 15 fotos del resum que també he publicat *      

L’any 2021 si que s’ha pogut celebrar-ho. El 150 aniversari de la banda Unió Musical de Gata, que jo li dic sesquicentenari perquè aixina es diu aquesta efemèride, va passar de puntetes per culpa de la crisi sanitària COVID19. Com diuen els músics, el seu president, director i ells mateixa, hi havia moltes coses preparades. Però el que és cert és que estan des del dia 13 i ho faran fins dissabte 27 festejan a Santa Cecília 2021.

La onomàstica de la patrona és mundialment el 22 de novembre. La Unió Musical de Gata (150+1) la festejarà més aquest cap de setmana, divendres i dissabte. Però, què van fer la setmana passada o que estava previst, malgrat la pluja i el mal temps. L’entrada a la banda de set nous integrants.

D’ells parlarem, perquè ja formen part d’eixa gran família musical. ÁNGELA SORIA SALVÁ (saxo), JOSEP SIGNES SIGNES (trompeta), MARÍA FORNÉS PULIDO (clarinet), ANA GRIMALT SIGNES (clarinet), MARÍA DIEGO MONSERRAT (trompa), NORA RIVERO MELERO (oboé) i MIQUEL POQUET LARA (trombó).

Dissabte 27 de novembre des del migdia la banda de Gata serà la protagonista i primer la Banda Juvenil, la cantera de la banda, i després els majors faran un passacarrer. A les 17:30 hores es faran la foto familiar al Casal de la Música. Amb desfilada portaran la imatge de la patrona, com cada any, a l’església parroquial. A les 19 hores serà la missa solemne en honor a Santa Cecília cantada pel cor Serrillàs i tocada també per alguns músics de la banda.

A les 21 hores, desde la CAS eixiran cap al gran sopar de Canor, sopar de gala que, any rere any, excepte l’any passat pel COVID19, és tan esperat pels nous de la banda i els seus familiars.

FONTS: Informació i fotos del muntatge dels nous: llibret de santa Cecília 2021.

0 comentarios