Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: HUI DIMARTS 23/11, SEGUIM AMB 1 AL POBLE. Els pobles del voltant segueixen pujant lleugerament

COVID19, GATA: HUI DIMARTS 23/11, SEGUIM AMB 1 AL POBLE. Els pobles del voltant segueixen pujant lleugerament

Hui dimarts torna a actualitzar les dades del COVID19 la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Gata segueix amb 1 cas, el que va començar divendres. Seguim prou bé, peró bo podem baixar la guàrdia ja que els pobles del voltant segueixen pujant els casos.

Insistim. El fred a la tardor i plovent cal anar enlerta. A la Marina Alta, els pobles que ens envolten superen tots els 4 casos: Benissa en té 7. El Poble Nou de Benitatxell segueix amb 4. Ondara segueix amb 12. Pedreguer puja 1 i en té 15. Teulada també puja 1 i en té 31. Xàbia puja 3 i en té 43 i Xaló en té 7. La incidència a la Comunitat Valenciana tampoc para i va amunt.

 Per això, segueixen recomanant-se la mascareta obligatòria en espais tancats i aire lliure sense distància. No tenim restriccions i per això caldrà conservar la situació, però les autoritats sanitàries ja aconsellen a les autoritats comunitàries que el passaport COVID19 es faça realitat a bars i restaurants tancats. No hem acabat. A quina onada estarem ja...?

FONTS: Captura de pantalla de la monitorització de la situació del COVID19 a 23-11-2021 (conta del 21 de novembre).

0 comentarios