Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EMPRESA CLAVE DÉNIA, PREMIADA EN LA NIT DE L'ECONOMIA ALICANTINA. El propietari de les tendes Ale-Hop, el gater Vicent Grimalt, va rebre el guardó

L'EMPRESA CLAVE DÉNIA, PREMIADA EN LA NIT DE L'ECONOMIA ALICANTINA. El propietari de les tendes Ale-Hop, el gater Vicent Grimalt, va rebre el guardó

L’origen gater de l’empresa Clave Dénia està clar per als que vivim a Gata. Vicent Grimalt és propietari d’aquesta, que s’ha expansionat per tota Espanya i Portugal amb 200 tendes Ale-Hop. Anit es va celebrar a l’Auditori de la Oficina de Propietat Intelectual de la Unió Europea d’Alacant i amb la presència del president de la Generalitat, diversos consellers i nombrosos empresaris de la província, la XLVI Nit de l’Economia Alicantina.

L’event va estar organitzat per la Cámara Alicante i en els discursos, el delegat de Cámara a Dénia, Ángel Vives va destacar "el reconeixement a la gran qualitat humana i empresarial de Clave Dénia, i al gran valor afegit de les empreses que s’asseien a la Marina Alta".

Per a fer un poc de resum, dir que Clave Dénia està actualment assentada a Ondara i Bellreguart. Té més de 1.300 treballadors. Amb el segell de Ale-Hop i la coneguda vaca, té 200 tendes repartides entre Espanya i Portugal. Ofereixen productes molt variats i atractius al client. és líder del sector en els 30 anys de recorregut.

Al mateix acte, també es van lliurar els premis Cámara 2020 que no es van poder atorgar per la pandèmia l’any passat i que eren: Realturf System, Terra Natura de Benidorm, Kuos Proffesional, Madagascar Mascotas i l’Institut Bernabeu.

FONT: Informació resumida LP. Fotos: LP, Alicante Plaza (Fotos: Pepe Olivares), Informacio (Foto: Pilar Cortés).

0 comentarios