Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TOT SANTS A GATA: COM CADA ANY, DISPOSITIU ESPECIAL AL CEMENTERI. El dia 1, missa a les 12

TOT SANTS A GATA: COM CADA ANY, DISPOSITIU ESPECIAL AL CEMENTERI. El dia 1, missa a les 12

 

Com ja va sent habitual al cementeri de Gata, ubicat a la partida Ecles del terme municipal, es muntarà per part de Protecció Civil un dispositiu especial des de demà dissabte 30 d’octubre fins dilluns dia 1 de novembre, festivitat de Tot Sants, a les 20 hores. Esl efectius de Protecció Civil realitzaran controls d’accés al cementeri, controls de mascaretes, dispensant gel hidroalcohòlic i realitzant rutes pel cementeri informant per a evitar acumulació de gent. Des de Protecció Civil ens recorden que s’entrarà pel cementeri vell i s’eixirà pel nou.

Al mateix temps, per part dels agents de la Policia Local també es farà una especial vigilància per a que estiga fluïda la circulació, sobre tot en les hores punta. Enguany s’espera que al ser de dissabte a dilluns, les visites al camp sant gater siguen més escalonades.
Des de l’Ajuntament es recordava fa uns dies que cal tenir en compte algunes normes a l’hora de visitar el Cementeri Municipal. L’horari per al cap de setmana serà de 9 a 20 hores. Per evitar aglomeracions. els dies de més afluència, l’entrada al recinte serà per el cementeri vell i l’eixida per la part nova i que en tot cas, cal seguir les indicacions del personal municipal, Protecció Civil i Policia Local de Gata.
També s’afegia que l’accés dels vehicles es farà per l’Avinguda de l’Ermita i l’eixida per la carretera de Xàbia.

Per altra part, la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel ha anunciat que, com també és habitual -sobre tot abans de l’era COVID19-, el dilluns 1 de novembre festa de Tot Sants es farà una missa al recinte del cementeri a les 12 del migdia.

FONT: Fotos Protecció Civil. / Informacions: P.C., Ajuntament i Parròquia.

0 comentarios