Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL 9 D'OCTUBRE A GATA: RECONEIXEMENT ALS COL·LECTIUS IMPRESCINDIBLES EN EL TEMPS DEL COVID19. IV Beca Vicent Caselles a Ángela García Ferrer

EL 9 D'OCTUBRE A GATA: RECONEIXEMENT ALS COL·LECTIUS IMPRESCINDIBLES EN EL TEMPS DEL COVID19. IV Beca Vicent Caselles a Ángela García Ferrer

 

Dissabte, festa del 9 d’octubre de 2021. per molts motius va ser una data molt important, ja que després d’any i set mesos es va poder ocupar de nou la sala de plenari amb públic. Com ja és habitual, les autoritats municipals de Gata van prendre el protagonisme i els tres portaveus van fer els parlaments de l’acte institucional. Tot l’acte es pot veure al canal youtube de l’Ajuntament al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=dTJWGywxlmk&t=1082s.
A la celebració es va lliurar la IV Beca Vicent Caselles Costa, que enguany recau en Àngela García Ferrer, al obtindre el millor expedient de batxillerat de ciències de l’IES de Gata.
Però, els momebnts més emotius, sens dubte, es van viure al fer-se diversos reconeixements a la tasca de col·lectius que han tingut un paper imprescindible durant aquesta pandèmia del COVID19: a la Policia Local de Gata, a la Guàrdia Civil de Gata, al voluntariat local de Protecció Civil i, per descomptat, a tot el personal del Centre de Salut del nostre poble.
A nivell musical, data en que no va faltar la tocata de la muixeranga, l’acte va estar acompanyat per la Colla el Montgó, amb les seues característiques xirimites.
FONT: Fotos Ajuntament de Gata.
 

0 comentarios