Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: SOLS RESTA 1 CAS ACTIU. NO HI HA NOUS CASOS. INCIDÈNCIA: 16,2

COVID19, GATA: SOLS RESTA 1 CAS ACTIU. NO HI HA NOUS CASOS. INCIDÈNCIA: 16,2

Hui és divendres 8 i com cada dimarts i divendres vegem com està la situació COVID19 a Gata, el que ens dona la Conselleria de Sanitat. Per fi, dels dos actius que hi havia en resta sols un. L’acumulat ens diu que seguim portant a Gata 454 casos, el que vol dir que s’ha produit 1 alta i cap nou contagi. Si mirem les últimes 11 actualitzacions tenim els següents números de casos actius: 0, 0, 2, 1, 1, 0, 0, 2, 2, 2 i hui 1. Baixes xifres i esperem seguir aixina.

L’acumulació és baixeta, 16,02. Però tenim que seguir alerta i més ara que venen actes i festes: 9 d’octubre, Mercat del Comerç de Gata. Cuideu i cuideu-se, que el virus encara que molt baix però ahí està.

Hui també fem un repàs del canvi de mesures que són efectives des d’aquesta mitjanit i que han fet decaure totes les restriccions que encara hi havia. Des de la Generalitat Valenciana s’anuncia la fi de les restriccions per la COVID19 en la Comunitat Valenciana a partir de les 00:00 hores del dia 9 d’octubre, demà. Sols restarà: Mascareta obligatòria en espais tancats i aire lliure sense distància, i Unitat de vigilància específica.

 FONTS: Captura de pantalla de la monitorització de la situació del COVID19 i normes COVID19, G.V., 8-10-2021 (conta el 6 d’octubre).

0 comentarios