Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARRIBEN LES IV JORNADES CIENTÍFIQUES VICENT CASELLES. Hui dia 1, dema i diumenge es parlarà sobre Matemàtiques i canvi climàtic

ARRIBEN LES IV JORNADES CIENTÍFIQUES VICENT CASELLES. Hui dia 1, dema i diumenge es parlarà sobre Matemàtiques i canvi climàtic

Aquesta vesprada a les 20:00 hores seran inaugurades les IV Jornades Científico-Matemàtiques "Vicent Caselles i Costa". Aquestes jornades recorden i mantenen viva la memòria del reconegut i afamat matemàtic gater VICENT CASELLES I COSTA, que va morir el 16 d’agost de 2013, fa ja 8 anys. Després de l’obligat paró a causa del COVID19, les IV Jornades versaran sobre les "Matemàtiques i canvi climàtic", un tema actual apassionant per als curiosos, entesos, estudiosos, matemàtics i científics. 

 En aquestes jornades, a més de l’ajuntament col·laboren EMMA, Meridià Zero i la Universitat de València. El mateix tindrà un ampli programa els dies 1, 2 i 3 d’octubre pròxims al poble del matemàtic, Gata.

La inauguració correrà a càrrec de Paula Tuzón, secretària autonòmica d’emergència climàtica i doctora en física per la Universitat de València. La conferència inaugural, a les 20:30 d’eixe divendres, estarà a càrrec de José Antonio Sobrino, catedràtic de Física de la Terra de la Universitat de València i especialista en el camp de la Teledetecció, Premi rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019.

Demà dissabte dia 2 pel matí hi haurà tallers a càrrec de Fernando Corbalán i Lluís Bonet així com una conferència del doctor Robert Monjo. per la vesprada hi haurà més tallers a càrrec de Corbalán i Bonet i una conferència a càrrec de l’Enginyer Tècnic Agrícola Serafín Huertas. Diumenge dia 3 també hi haurà tallers pel matí a càrrec dels monitors de l’EMMA. La conferència de cloenda serà a càrrec del catedràtic Javier Martín-Vide.

FONTS:     

0 comentarios