Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ERMITA DE GATA ACULL A 68 EDUCADORS I PRE-EDUCADORS JUNIORS DE LA MARINA. Josep Gil (Ondara) és nou delegat de zona

L'ERMITA DE GATA ACULL A 68 EDUCADORS I PRE-EDUCADORS JUNIORS DE LA MARINA. Josep Gil (Ondara) és nou delegat de zona

El passat dissabte es va celebrar la primera actividad del curs junior, en la que un total de 68 educadors i pre-educadors de la Zona La Marina, acompanyats pels seus respectius consiliaris, van compartir la jornada en el paratge de l’ermita del Crist del Calvari a Gata.

Quasi a la tardor, comencaven així un nou curs Juniors als Centres de La Marina. Des de la Zona es va organitzar una activitat exclusivament per als Educadors i pre-educadors (a partir del nomenat "Estil de vida"). Un total de 68 joves de la zona la Marina van gaudir d’un dia de dinàmiques i jocs per carregar piles, començar el curs amb forces, fer zona, fer unió i compartir. El seu lema era: "Arribar junts és el principi, mantindre’s junts és el progrés i treballar units és l’èxit per a caminar cap a Ell".
L’encontre va concluir amb la celebració de l’Eucaristia, presidida pel consiliari diocesà D. Domingo Pacheco. En la missa se li va imposar la panyoleta al consiliari de zona, Joaquín (Ximo) Silvestre. En acabar l’Eucaristia es va donar per conclosa aquesta activitat d’inici de curs.

NOU DELEGAT DE ZONA

Per altra part, els centres júniors de la Marina Alta van encetant el seu nou curs en estos dies. Divendres, a a parròquia d’0ndara, es va procedir a la elecció del nou delegat de zona de la Marina, Els caps de centre i el consiliari van agrair la dedicació de Vicent Ortí (Pego) en estos tres últims anys, i després de la votació van donar l’enhorabona al nou delegat Josep Gil, del centre junior de Santa Anna d’Ondara.

FONTS: Fotos i informació Juniors M.D. Marina i Juniors Gata.

0 comentarios