Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GOLEJADA AL PRIMER PARTIT (GORGOS 4-DAIMÚS 0). Comença la temporada 2021-2022

GOLEJADA AL PRIMER PARTIT (GORGOS 4-DAIMÚS 0). Comença la temporada 2021-2022

El GORGOS CLUB DE FUTBOL comença fort en la nova temporada 2021-2022. Al seu camp de Les Costeres va golejar al Daimús per 4 a 0 en la primera jornada de lliga. Els prolegòmens del partit van deixar la foto de família, amb la presència de l'alcalde Francesc J. Signes Costa i el regidor d'Esports Toni Arabí Arabí, que no van voler perdre's aquest començament de lliga i a casa.

La golejada més abultada del Benissa per 7 a 1 al Benitatxell fa que els benissers siguen els primers seguits del Gorgos, que ja tenen els 3 punts els dos equips, a més del Oliva, Pego i Altea.

Pel que al partit, dir-vos que van estar repartits els quatre gols, dos en cada temps. Al minut 24 va marcar Alejandro que a la postre (minut 82) seria expulsat i deixaria al Gorgos amb deu jugadors a les postrimeries del partit. Raúl González va fer el 2 a 0 al minut 42. En la segona part, Raúl Torres marcava al minut 60 i al 88 feia el 4 a 0 definitiu Álvaro González.

Tornem a recordar que el Gorgos està enquadrat en el grup   de Primera Regional. La competició s’ha iniciat aquest cap de setmana del 18 i 19 de setembre. Al grup del Gorgos estaran també els següents equips: de la Marina Alta (4), a més del Gorgos CF, la U.D.Benissa, CF Benitatxell i Pego C.F. (que baixa); de la Safor (8), CD Xeraco, UD Oliva, UD Portuarios-Disarp, CF Bellreguart, CF Real de Gandía, CF Cullera, Daimus C.F. i Racing Rafelcofer, i de la Marina Baixa (3) CD Polop, UD Altea i CF Alfaz del Pi.

FONTS: Informació FFCV, foto Gorgos CF, el dia de la presentació.

0 comentarios