Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL GORGOS C.F. (TEMPORADA 2021-2022, GRUP 7). Placa al soci d'honor Vicent Font Leyda

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL GORGOS C.F. (TEMPORADA 2021-2022, GRUP 7). Placa al soci d'honor Vicent Font Leyda

Dissabte passat va ser un dia important per al Gorgos Club de Futbol i pels seus inicis de la temporada 2021-2022, encara en temps de pandèmia. A les 18:00 hores es presentava l’equip oficial, els 22 jugadors, que jugaran aquesta temporada al grup de Primera Regional que els ha tocat i que competirà, quan li corresponga, als partis previs de la Copa del Rei. Per diversos motius no es va poder comptar amb tots els jugadors de la plantilla, un total de 22, en la presentació. En general, continua bàsicament quasi tot el planter de jugadors de la temporada anterior, així com l’estaf tècnic.

PLANTER DE JUGADORS I COS TÈCNIC

Ací teniu els jugadors que conformen el planter per a la temporada: Vicent (porter), Bati, García, Lara, Pupi, Moragues, Raúl González, Hicham, Molines, Pitu, Raúl Torres, Terry, Toni (porter), Eric, Gabri, Eloy, Cris, Ferran, Bolu i Mañas. El cos tècnic està format per un fisioterapeuta: Juan Serer Bru; un analista tècnic: Borja Morata; un preparador físic: Toni Curret; segon entrenador Angel Salvá i entrenador Isaac Sánchez.

PLACA-HOMENATGE A VICENT FONT

Abans del partit amistós preparatori per a la lliga, que es va jugar contra l’equip de Benifairó de Valldigna i que els gaters van guanyar per 4 a 2, el president del Gorgos Cluf de Futbol, Carlos Cloquell, li va lliurar una placa de reconeixement i homenatge al soci d’honor del Gorgos Cluf de Futbol VICENT FONT LEYDA. Font ha estat al Gorgos de jugador i d’entrenador, ha estat d’una manera incondicional seguint sempre al seu equip. Per la sorpresa de la placa-homenatge va resultar més emotiu el moment a una persona que va lligada sempre al Gorgos.

EL GORGOS EN EL GRUP 7 DE PRIMERA REGIONAL

Ja està conformat el calendari dels 9 grups de Primera regional per a la present temporada 2021/2022. La competició s’iniciarà el cap de setmana del 18-19 de setembre. Abans el Gorgos encara jugarà un amistós aquest dissabte 11 a Ondara, on serà presentat l’equi veí.

Al grup del Gorgos estaran també els següents equips: de la Marina Alta (4), a més del Gorgos CF, la U.D.Benissa, CF Benitatxell i Pego C.F. (que baixa); de la Safor (8), CD Xeraco, UD Oliva, UD Portuarios-Disarp, CF Bellreguart, CF Real de Gandía, CF Cullera, Daimus C.F. i Racing Rafelcofer, i de la Marina Baixa (3) CD Polop, UD Altea i CF Alfaz del Pi. 

A la primera jornada del 19-9 el Gorgos rebrà a casa al Daimús.

FONT: FFCV (calendari), Gorgos CF fotos.  



0 comentarios