Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ART AL VENT XVIII, GATA: EXPOSICIÓ ART TÈXTIL. OBRES: 43 A 48. Hui diumenge 5 de setembre és la cloenda. Pujem el carrer la Bassa

ART AL VENT XVIII, GATA: EXPOSICIÓ ART TÈXTIL.  OBRES: 43 A 48. Hui diumenge 5 de setembre és la cloenda. Pujem el carrer la Bassa

Hui diumenge 5 de setembre és la cloenda de la mostra al carrer La Bassa i Duquessa d’Almodóvar de ART AL VENT 2021. XVIII edició. Tenim que mirar-les totes les obres. De la 43 a la 59. Abans que caiga la nit, abans que demà ja no estiguen en visitem el doble que tots els dies, per acabar. A la Plaça Nova, mentre la Banda Juvenil posarà el punt musical a la cloenda.

Fent les mirades urbanes pujant el carrer La Bassa.

TELA 43.- ADRIANA SERLIKREEPLAZO. LÁGRIMAS. Pintura, teles, mascaretes de diversos tipus,cintes, botons brodats i pedres. adrianaserlik@gmail.com ESPANYA - ARGENTINA.

TELA 44.- JOSEP GINESTAR (Ànima de la mostra i director artístic de la mateixa, professor de l’Escola). Exposa: MAQBARA (CEMENTERI). Tela i fil de cànem. jginestar@gmail.com ESPANYA.

TELA 45.- ARACELI CARMONA CARRASCO. SOLAR. Tela de cotó i tints químics. arataylor@hotmail.com MÈXIC.

TELA 46.- ALBERTINA TAFOLLA RODRÍGUEZ. ARCOIRIS. Shibori en tela de cotó. talbertina@hotmail.com MÈXIC.

TELA 47.- NURIA FOZ (ZOFAIRUN) I MONSERRAT DEL RIO. Col·labora: Josefa Fernandez de la Torre (85 anys). LO QUE EL MAR ESCONDE. Pintura sobre tela, paper maché, teixit 2 agulles,tenyit shibori, patchwork, crochet. nuriafoz@yahoo.es ESPANYA.

TELA 48.- SOLEDAD SANTISTEBAN VILLANUEVA. EXPANSIÓN. Cotó. telar@telarartesaniatextil.com ESPANYA.

0 comentarios