Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: SEGUEIX BAIXANT. ARA SOLS 8 ACTIUS. NOMÉS 2 CASOS MÉS QUE EL DIMARTS. INCIDÈNCIA 128,14. ENS ALLUNEM DE LES FESTES SENSE CONSEQÜÈNCIES

COVID19, GATA: SEGUEIX BAIXANT. ARA SOLS 8 ACTIUS. NOMÉS 2 CASOS MÉS QUE EL DIMARTS. INCIDÈNCIA 128,14. ENS ALLUNEM DE LES FESTES SENSE CONSEQÜÈNCIES

Hui divendres 20, a cinc dies de l’any de la primera persona infectada, pel COVID19, seguim tenint bones xifres. Sols hi ha dos més, que sumen en total 442. Els actius que tenim hui divendres són 8. Anem baixant. S’han produit 8 altes. El més important, la incidència segueix baixant i tenim 128,14 casos per cent mil habitants.

Restriccions: les que hi havia de la hostaleria, però no tenim toc de queda. Si en tenen els pobles del costat excepte Ondara: Xàbia i Pedreguer -posats en aquesta segona etapa- i Teulada. 

 Ara, cal seguir cuidant-se, cuidant, cuidant-nos. Estem tornant a doblegar el virus. La vacunació dels joves és ja tota una realitat. S’ha fet possible.

Per altra part, cal incidir en que les festes han tingut una programació amb  responsabilitat, unes "quasifestes" que no s’han deixat notar sobre el COVID19. Just hui fa 14 dies que les vam deixar. Ara per sant Miquel caldrà també ser tan responsables.  

Des de l'Ajuntament comentava Joanvi Vallés, Regidor de Festes i Sanitat: 

"Bones notícies!! continuem baixant casos i incidència respecte a l'última actualizació de dades!. Com a regidor de Governació, Festes i Sanitat estic content per que ara estem veient la "imatge" (en termes d'incidència) de les festes i hem pogut portar a terme totes les activitats previstes i la incidència i el número de casos no ha fet més que baixar, tot gràcies al bon fer dels gaters i gateres i la preparació i control a tots els actes que ha realitzat l'ajuntament amb el seu personal, protecció civil i la gent de la comissió de festes. A més, la franja d'edat de la vacunació cada setmana baixa més. Cada setmana s'està vacunant més gent i tot això beneficia al nostre poble.

Gràcies gaters i gateres per respectar les normes, seguir les indicacions i acudir a la vacunació. Caminem amb peu ferm i decidit cap a la normalitat!"

FONT: Captura pantalla de la situació de monitoratge de la COVID19, G.V., hui divendres 20-8-2021.     

0 comentarios