Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

5/8, GATA EN FESTES. DIA DE LA VESPRA: HUI PER ALS MAJORS, LA PILOTA, L'OFRENA I LA REVETLA

5/8, GATA EN FESTES. DIA DE LA VESPRA: HUI PER ALS MAJORS, LA PILOTA, L'OFRENA I LA REVETLA

Hui, 5 d’agost, és el seté dia fester. Després de la missa d’acció de gràcies d ela gent major del poble, els actes seguiran a la vesprada amb la REAPERTURA DEL TRINQUET "XIQUET DE GATA". Organitzat per la regidoria d’Esports, es farà l’acte i una bona partida. ( Aforament limitat ). Serà a les 17:30 hores. Primer serà el torn de l'alumnat de l'Escola Municipal de Pilota i a les 19 h. una partida professional de Molto i Sanchis contra Salelles II i Seve. (Entrada lliure amb aforament limitat).

A partir de les 20:00 hores i després de concentrar-se la quintà infantil a la Plaça Nova s’aproparan a la Plaça de l’Església i li oferiran al Santíssim Crist ramells de flors i canastes. A ells es sumaran famílies, associacions, la comissió del Crist, la comissió de festes 20/21 i l’Ajuntament. Amenitzarà amb la seua música la Colla de Dolçainers "Montgó". *Serà un màxim de sis grups. La plaça tindrà l’aforament limitat i amb totes les mesures adients.

Finalment, a les 22:30 hores, tindrà lloc al pati de les escoles la tradicional REVETLA al Santíssim Crist del Calvari. La banda Unió Musical de Gata actuarà, per segon any consecutiu, fora de la Plaça de l’Església, com era costum.

FONTS: cartell pilota i fotos trinquet Ajuntament. Fotos ofrena i revetla arxiu.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarios