Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA EN FESTES, 5é DIA. DIA DEL XIQUET / FUTBOLÍ / DANSES I RONDALLA / OXÍGEN / CORDÀ. Hui destaquem dies del xiquet d'altres temps

GATA EN FESTES, 5é DIA. DIA DEL XIQUET /  FUTBOLÍ / DANSES I RONDALLA / OXÍGEN / CORDÀ. Hui destaquem dies del xiquet d'altres temps

S’arriba hui al DIA DEL XIQUET. Molts actes del dia van dirigits a ells. A partir de les 11 del matí PARC AQUÀTIC al Passeig d’Alacant (Espectacles L’Afició). La Comissió 2021 repartirà polos per combatre la calor. Diu el programa que cal dur flotador.

A les 14 hores, per a la quintà infantil DINAR AL PAVELLÓ COBERT DE L’ESCOLA. Patrocina la Comissió 2021 i tindran detallets a càrrec de Ca Doloretes i Tot dolcet.

A les 18 hores, també per a la xicalla, a la Plaça Nova carretons. Ca el Tramusser repartirà Aigua-llimó.

HUI DESTAQUEM ELS DIA DEL XIQUET D’ALTRES TEMPS, 1980

Les festes d’abans sols tenien reservat per als xiquets el matí del dia 5. Sempre eren els mateixos actes: Gegants i Nanos i després Cucanyes infantils. Va ser l’1 d’agost de 1980, divendres, quan apareixia diferenciat per primera vegada en els programes el DIA DEL NIÑO.  L’acte: "Por la mañana, carreras, cucañas y pruebas deportivas acompañadas por dulzaina y tamboril (programa aparte)."

Seguint amb la programació de hui dimarts 3 d’agost: 

Per a tots els públics i majors, a les 19:30 hores actuarà el GRUP DE DANSES LA LLATA i la RONDALLA DE GATA. Plaça Nova. (Aforament limitat).

A les 20:00 hores està previst el I Campionat de futbolí. Esplanada de l’escola. Premis als dos primers classificats.

21:00 hores: Actuació de OXÍGEN a la Plaça Nova. (Aforament limitat)

Finalment, i amb canvi de dia pel toc de queda, es realitzarà la CORDÀ a les 22 hores (antic camp de futbol), que estava programada per al 5 d'agost. 

FONT: Fotos Comissió de festes 2021.

0 comentarios