Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: BONA NOTÍCIA, DINS DE LA SITUACIÓ. SOLS SUMEM 6 POSITIUS MÉS. BAIXEN A 41 ELS CASOS ACTIUS. S'HAN DONAT 32 ALTES. NOVES RESTRICCIONS I TOC DE QUEDA DE 1 A 6

COVID19, GATA: BONA NOTÍCIA, DINS DE LA SITUACIÓ. SOLS SUMEM 6 POSITIUS MÉS. BAIXEN A 41 ELS CASOS ACTIUS. S'HAN DONAT 32 ALTES. NOVES RESTRICCIONS I TOC DE QUEDA DE 1 A 6

Tenim bones notícies, dins de la preocupació que suposa tindre encara tant casos. Hui dimarts 27 de juliol, la Conselleria informa dels casos de cada municipi actualitzats. Baixem considerablement i es donen quasi la meitat d’altes.

Sosl s’han produit a Gata del divendres a hui 6 nou casos d’infectats. Tenim ara 41 casos actius. Estem anant cap enrere i esperem que divendres més encara. El total d’afectats des de l’inici de la pandèmia a Gata són 395. Seguixen els tres decesos contant-se. Dels 67 actius que hi havia divendres s’han donat un total de 32 altes. Eixe és el signe positiu més important. Anem millorant i això és bo, però seguim alerta, ara més que mai, de cara a unes festes reduïdes, que puguen fer-se amb prudència, coneixement i control.

La incidència acumulada al nostre municipi, lògicament, també baixa -encara que és de risc elevat-. Són 656,74 casos per 100.000 habitants. 

NOVES MESURES I TOC DE QUEDA (1 A 6)

El nostre municipi té actualitzades les mesures des d’ahir dia 26 i fins el 16 d’agost. La més important el toc de queda de la 1 a les 6 de la matinada. A més, altres mesures que afecten a espectacles en interior, piscines, recintes esportius tancats i segueixen les deu persones en reunions socials.

VACUNACIÓ PER ALS TRENTANYERS

Hui justament es vacunen les persones que tenen entre 30 i 31 anys, estan amb els trentanyers i va augmentant el nombre de vacunes que es posen als joves. després vindran els de 20 a 30 anys i a finals d’agost els estudiants de Batxillerat i FP. Cal ser ràpids i tallar més l’expansió de la quinta onada de COVID19 que pareix no tindre límit.

FONTS: Captura de pantalla, actualització de la monitorització de la COVID19, GV, Gata. // Panell de les noves mesures.

0 comentarios