Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: CONTINUEN PUJANT ELS CASOS. 13 ACTIUS. RISC ALT DE CONTAGIS: 208,23 D'INCIDÈNCIA. PRIMERES CONSEQÜÈNCIES LOCALS: SENSE CASALS, NI PENYES, NI SOPARS AL CARRER

COVID19, GATA: CONTINUEN PUJANT ELS CASOS. 13 ACTIUS. RISC ALT DE CONTAGIS: 208,23 D'INCIDÈNCIA. PRIMERES CONSEQÜÈNCIES LOCALS: SENSE CASALS, NI PENYES, NI SOPARS AL CARRER

Si l'última actualització divendres passat Gata sumava 12 casos actius, la Conselleria hui dimarts en xifra en 13 casos i puja més la incidència col·locant-se en un risc alt de contagis, 208,23. És una xifra preocupant i llegim al diari digital Marina Plaza: "Fuera de la costa, la peor noticia ha llegado en Pego, que en estos cuatro días acumula de golpe cuatro contagios más. Su incidencia sube a 59,2. Con dos positivos se encuentra Xaló y con 1 Gata. Atención a esta última población, sin embargo, ya que con los casos activos que ya arrastraba de anteriores actualizaciones arrastra ahora la peor incidencia de la Marina Alta con 208,2 casos por cien mil habitantes y en riesgo alto de contagio."

Són ja 313 el total de casos acumulats des del 25 d'agost de 2020 a hui, 6 de juliol de 2021. Situació preocupant l'actual. Alerta, aneu alerta. Tenim que ser responsables, anar "am peus de plom i amb mascareta", sobre tot els més joves, que són els que ara tenen més perill.

La primera conseqüència a nivell de Gata, ja la tenim ahí. Des de l'Ajuntament de Gata de Gorgos, s'emetia -abans d'actualitzar-se del tot els contagis- aquest matí el següent comunicat: 

"COMUNICAT CASALS i PENYES‼️

La regidoria de Festes informa que, per l'actual situació i per l'increment de casos de COVID-19, no s'autoritzarà l'obertura de casals, seus festeres ni sopars en la via pública durant aquest estiu, llevat dels establiments de restauració que disposen del corresponent permís."
FONTS: captura de pantalla, situació monitorització Conselleria GV., dimarts 6/7/2021. 


 

0 comentarios