Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI 6 DE JUNY, SEGON CORPUS ANORMAL A GATA (COVID19). Processó claustral dins l'església amb els infants de Primera Comunió

HUI 6 DE JUNY, SEGON CORPUS ANORMAL A GATA (COVID19). Processó claustral dins l'església amb els infants de Primera Comunió

En quatre hores estaria la Plaça de l’Església plena de gent i les xiquetes i xiquets que han pres la Primera Comunió els dos diumenges passats es col·locarien per a precedir al palis i al sacerdot amb la Santa Custòdia. Els fidels i la banda de música completarien la processó...però res d’això es farà per segon any consecutiu a causa de la pandèmia mundial de la COVID19. 

Malgrat a aquesta situació, que esperem tots que vaja millorant a bé, ja es donen els primers passos de normalitat. Aquest migdia amb bon temps, la banda de música Unió Musical de Gata, ha pogut acompanyar als pocs més de trenta infants des de la Plaça Nova al temple parroquial. Després de la santa missa solemne del dia del Corpus Christi, tots els comulgats i el sacerdot amb la custòdia han pogut fer una processó claustral, es a dir per dins de l’església, passillos laterals i central fins l'altar major. 

El Santíssim Cos de Crist es troba ara exposat a la Santa Custòdia dins l’església tota la vesprada fins l’hora de la missa vespertina i última de les 19 hores.

Esperem que el pròxim any es puga celebrar la festa del Corpus amb tota normalitat ja. serà una senyal de que s’ha restablit la vida quotidiana en tots els àmbits.

El Corpus de l’any passat

Per a fer història i memòria, aquesta festa del Corpus ja es va viure de manera anormal l’any passat. Aquell dia era UNA FESTA DEL CORPUS ATÍPICA, SENSE PROCESSÓ NI COMULGANTS (COVID19). Així ho titulava el 14 de juny de 2020. Per a llegir tot l’article PUNXEU ACÍ.  

FONT: Foto portada i fotos facebook Vero Vives.   

0 comentarios