EL GORGOS CADET, LÍDER IMBATUT, A UN PUNT DE L'ASCENS A PRIMERA REGIONAL (Hui ha golejat al Altea 7-2)

El GORGOS CADET va imparable cap a la Primera Regional. Hui ho ha tornat a demostrar amb golejada front al Altea, però el seu màxim rival Dénia també ha guanyat i la lliga ja matemàticament s’ajorna al cap de setmana que ve, precisament a Dénia.

El partit de hui s’ha jugat al camp municipal "Les sorts" amb pluja i ha resultat dificultós. Al final, GORGOS 7, ALTEA-2. Al minut 6 marcava ja Joel i a l’11 Pablo. Retalla distàncies l’Altea en el 36. Tornaven a marcar pel Gorgos Hugo i Joel (doblet) als minuts 38 i 40. A la segona part, el Dénia es posava 4 a 2 en el minut 63 però el Gorgos marcava tres gols en dos minuts, mitjançant José, Abdou i el capità Álvaro. Tot un recital amb pluja inclosa.

Però a Orba els deniers han guanyat 0-7. La classificació actual l’encapçala el Gorgos, que és líder imbatut, amb 19 partits jugats i tots guanyats, 57 punts. El Dénia en té 50 i El Verger 33. El partit decisiu será el cap de setmana que ve, ja que el Gorgos juga a Dénia. Primers contra segons.

Si els gaters guanyen o empaten, la lliga tindrà color roig, a falta de dos partits més. Per tant, de moment segueixen líders. però de manera assegurada la setmana que ve es decidirà tot. Cal esperar una setmana més i el Gorgos cadet pot ser equip de Primera Regional.

FONT: Informació Pere González i FFCV. Foto facebook.