Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: DOS CASOS MÉS. JA SUMEN 3 ACTIUS. PUJA LA INCIDÈNCIA A 48,05. NO VA BÉ LA COSA. HI HA NOVES MESURES. L’ANY PASSAT PER ARA

COVID19, GATA: DOS CASOS MÉS. JA SUMEN 3 ACTIUS. PUJA LA INCIDÈNCIA A 48,05. NO VA BÉ LA COSA. HI HA NOVES MESURES. L’ANY PASSAT PER ARA

Dimarts i divendres la Conselleria de Sanitat de la G.V. dona els casos per municipis. Malgrat la lleugera disminució, en conjunt, a la Comunitat, Gata augmenta en dos casos i ja suma actualment tres actius. No en teníem tres des del 5 de març passat que en sumaven 5 actius. Per tant, hui puja la incidéncia a 48,05 casos per cent mil habitants d’una població de 6.049 habitants (no es conta actualitzada la població). En total sumem 296 persones que han estat infectades pel COVID. La xifra de defuncions segueix amb 3.

No va bé la cosa i els 3 poden augmentar si no prenim precaucions. No està tota la població vacunada i ara els més joves poden patir més l’enfermetat al no haver-se posat ni una dosis. Siguem responsables.

NOVES MESURES DES DEL DIA 9

Des de diumenge han canviat les mesures. Estan en vigor les següents: decau el confinament perimetral, la mobilitat limitada serà de les 00.00 a les 06.00 h. La hostaleria tancarà a les 23.30 hores. Els grups de reunions serà de 10 persones. Als llocs de culte serà del 75 % (l’església parroquial de Gata es manté com estava d’aforament per a guardar correctament les distàncies). Les mesures estaran vigents quinze dies. A efectes d’entrada des d’altres comunitats també ens afecta, ja que ha decaigut el tancament perimetral.

L’ANY PASSAT PER ARA...

La primera fase de la desescalada també apareixia al blog. Entrava just l’11 de maig. Podem recordar l’article PUNXANT ACÍ. La finestra dels quatre cantons de cada divendres des de la barberia de Canya (Vicent Signes) també mostrava la fase 1 amb respecte a les terrasses dels bars. Podeu llegir-ho PUNXANT.

FONTS: Arxiu blog Cronista de Gata // Captura pantalla situació monitorització COVID19 -Conselleria Sanitat G.V. 11-5-2021.

0 comentarios