EL GORGOS C.F. SUPERA EL PRIMER ASALT I AMB NOTA. VA GUANYAR AHIR 2-1 AL PRIMER PARTIT DE LA PROMOCIÓ A ASCENS A PREFERENT

El COVID19 i la no-disputa de tots els partits va provocar que es jugue en aquesta segona part de la lliga una promoció en els pròxims diumenges, en la que el GORGOS CLUB FUTBOL que va resultar ser el primer està immers i vol fer alguna cosa sonada. Ahir diumenge va ser el primer partit de la lligueta de promoció que juguen al grup 7é sis equips. Al camp de Les Costeres i amb molt de públic ja que ha retornat als camps de futbol de categories inferiors, el Gorgos va saber reaccionar i remuntar el primer gol del Benifairó de la Valldigna marcat al minut 56 i capgirar el marcador posant al final el 2 a 1, amb gols de Molines (minut 60) i Jorge (minut 61).

Amb eixe resultat ja té el Gorgos els tres primers punts i dos gols a favor i un en contra. Cal seguir animant a l’equip i a veure si pot alcançar l’ascens.

* Des del club comentaven: "GRÀCIES AFICIÓ: De part de jugadors, cos tècnic i directiva, volem donar les gràcies a tots els socis i aficionats que ahir diumenge van acudir a animar a l'equip, i que, gràcies al vostre suport, aconseguim sumar entre tots els 3 primers punts d'aquesta segona volta."

Destacar que com a públic especial estaven els prebenjamins de l'Escola Municipal de futbol i que va fer la treta d'honor la guardonada ciclista gatera Ana Ginestar Signes.

FONT: Foto d’arxiu del Gorgos C.F. en el dia de la seua presentació el 13 d'octubre de 2020.