CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’ATLETA XABIER IGNASI CARDONA (de mare gatera) SUBCAMPIÓ D’ESPANYA EN M45 A LIENCRES (CANTABRIA)

L’atleta xabienc, de mare gatera, IGNASI CARDONA TORRES (Club d’Atletisme Llebeig de Xàbia), va fer un resultat impressionant a Liencres (Cantabria) al Campionat d’Espanya de carreres per muntanya (Trail Running) en la seua modalitat M45. Corria amb el dorsal 237. Va entrar en segon lloc de la categoria i 14 de la general total. El temps va ser de 1 hora, 9 minuts i 11 segons. Una prova més en la que Cardona demostra tot el seu potencial a l’hora de conseguir grans resultats, sense importar la seua veterania.

FONT: Informació FEA. // Foto Club Llebeig.