Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA VEÏNA CENTENÀRIA DE GATA, MARÍA MONFORT COSTA, COMPLIX HUI 101 ANYS. El poble té dos centenaries en vida

LA VEÏNA CENTENÀRIA DE GATA, MARÍA MONFORT COSTA, COMPLIX HUI 101 ANYS. El poble té dos centenaries en vida

Hui, 10 d’abril, ha complit 101 anys l’altra centenària de Gata en vida, MARÍA MONFORT COSTA, també coneguda com María Bisserot. A la residència on conviu han estat hui d’aniversari. Un pastel i el número 101 dels anys que té ja María han donat testimoni del fet. Recollim les paraules del seu nét Juan Pablo Signes, que comenta al seu facebook: "Una dona sempre plena d’alegría i sempre disposta pels demés, de segur que no haguera volgut viure tant si hagués sabut que l’Alzheimer ocuparía la seua consciencia."

MARÍA MONFORT COSTA més coneguda com María Bisserot, va nàixer el 10 d’abril de 1920. Ès veïna del carrer Xaló. Es diu de Bisserot perquè tant ella com les germanes van nàixer a aquella partida entre Gata i Jesús Pobre. De generacions longeves, sa mare ja va viure quasi cent anys, apenes li van faltar uns dies per a complir el segle. Recorde que vaig publicar sobre ella al diari Información d’Alacant la notícia, era a finals de gener de 1989. Ací vos deixe la referència que faig al Diari gater de 33 anys (1987-2020). PUNXEU

María ha tingut tres fills i quatre néts. Amb María són dos les centenàries que registra el carrer Xaló. Cal recordar que Gata ara mateix té dos en vida. Sempre ha sigut un poble de centenàries. Cronològicament, el passat dia 1 de febrer va fer 102 anys de vida VICENTA SIGNES CASANOVA, també del carrer Xaló. 

Des del blog felicite a María i la seua família. Agraïment al seu nét Juan Pablo per la informació i les fotos.

FONT: Foto de María al seu 101 aniversari. Autor, Juan Pablo Signes.  

 



0 comentarios