Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19GATA: HUI DIA DE SANT JOSEP, DIVENDRES, SANITAT SORPREN AMB L'AUGMENT D'UNA DEFUNCIÓ AL POBLE PER CORONAVIRUS. CAP CONTAGI I CAP PERSONA ACTIVA, INCIDÈNCIA 00,00. SEGUIM ALERTA

COVID19GATA: HUI DIA DE SANT JOSEP, DIVENDRES, SANITAT SORPREN AMB L'AUGMENT D'UNA DEFUNCIÓ AL POBLE PER CORONAVIRUS. CAP CONTAGI I CAP PERSONA ACTIVA, INCIDÈNCIA 00,00. SEGUIM ALERTA

El veïnat d’un poble mitjà com Gata sap, coneix o s’entera prou del que passa. Hui, dia de Sant Josep i divendres, tocava donar les xifres de la monitorització del COVID19 i actualizar-ho als pobles. La sorpresa per a Gata és que la Conselleria de Sanitat dona una defunció més pujant a 3. I això que seguim sense cap contagi, cap actiu i 00,00 per cent mil habitants per a Gata d’incidència. Un total de 291 contagis i ara 3 defuncions.

Es pot explicar eixa defunció o bé per actualització de dades i en faltava un a posar o bé per alguna persona que tinga l’adreça a Gata?.

EL RECORD DE FA UN ANY

Hui dia de Sant Josep ara fa un any ja estavem mal. Aquests eren els articles que escrivia al blog: "HUI ÉS SANT JOSEP...PERÒ "NO ESTEM PER A TIRAR COETS". ALARMA I QUARENTENA PEL CORONAVIRUS. Per a llegir-ho PUNXEU ACÍ.

Començaven les iniciatives populars per a passar el millor possible el tancament a casa. Publicava aquell 19 de marçde 2020: "FESTIVAL ALS BALCONS, ELS MÚSICS DE GATA TAMBÉ. PERE VICALET HA DIRIGIT LA INICIATIVA DE LA FSMCV". LLEGIU.

MESURES SANITÀRIES RESTRICTIVES

Recordeu que des de dilluns 15, el Govern valencià ha posat en marxa noves mesures. Així i tot caldrà seguir molt alerta i no tornar cap enrere. Extremem sempre les precaucions. Les noves mesures s’allargaran fins al 12 d’abril si després de Setmana Santa com ja es diu pels mitjans de comunicació no s’alcen algunes restriccions.

FONTS: Captura de pantalla, situació de la monitorització per a la COVID10 de Gata, Conselleria de Sanitat, dia 19-3-2021.

0 comentarios