Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

8M A GATA: DIA REIVIDICATIU I AMB MESURES. MANIFEST A L’AJUNTAMENT I ACTIVITATS A L’INSTITUT

8M A GATA: DIA REIVIDICATIU I AMB MESURES. MANIFEST A L’AJUNTAMENT I ACTIVITATS A L’INSTITUT

Ahir dia 8 de març i amb les mesures sanitàries adients als temps que estem, es van celebrar els actes previstos per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona, en una jornada de reivindicació.  

La comunitat educativa de l’IES Matemàtic Vicent Caselles Costa ho va commemorar amb un complet programa d’activitats: xerrades (el que vos escriu va posar en valua a diverses dones "importants" de Gata), actuacions, performance, grafiti, presentació del racó lila i algunes més.
De totes elles podrem gaudir pròximament a través de la gravació que s’està preparant a través del departament de Joventut. L’alcalde Josep F. Signes Costa, i la regidora de Joventut i Igualtat, Neus Mulet Mulet, van assistir a la lectura del manifest preparat per l’alumnat.
Abans, davant l’ajuntament i amb la presència de l’alcalde i regidores/regidors, la regidora va llegir un manifest que podreu escoltar al vídeo PUNXANT ACÍ.   

També podeu pegar-li una ullada a la Guia per a dones, adolescents i xiquetes que han el·laborat i cedit les psicòlogues Sefa Mulet i Maria Jose Palacio amb motiu del 8 de març, 8M, i que ha difós des de la seua pàgina del facebooom, l’Ajuntament. Podeu trobar-la PUNXANT ACÍ.

FONTS: Vídeo / Fotos: Ajuntament de Gata, dia de la dona 8M.

0 comentarios