Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: DE NOU, 4 CONTAGIS DE DIMARTS 23 A HUI DIVENDRES 26. 5 ACTIUS. 1 ALTA. TORNA A PUJAR LA INCIDÈNCIA, 82,66. CAL NO CONFIAR-SE

GATA, COVID19: DE NOU, 4 CONTAGIS DE DIMARTS 23 A HUI DIVENDRES 26. 5 ACTIUS. 1 ALTA. TORNA A PUJAR LA INCIDÈNCIA, 82,66. CAL NO CONFIAR-SE

Ja no és tan bona nova la de hui divendres respecte al COVID19 a Gata. Es produeixen de dimarts 23 a hui divendres 26 un total de 4 contagis i ja sumen el total 289. Sols 1 alta i hi ha 5 actius amb PCR+ en els últims 14 dies, segons indica la monitorització de la situació del COVID19 a la C.V. i en particular a Gata. Torna a pujar la incidència i es posa en 82,66 casos per cent mil habitants per a Gata. Segueixen les 2 defuncions.

Hem tornat a tindre, després d’una setmana millor, 4 contagis. No podem mantenir a ratlla el virus. Seguim dient que hi ha que anar en compte per a no estropejar-ho tot. Deguem seguir extremant sempre les precaucions. 

Recordar que arribaran a partir de l’1 de març les noves mesures i veurem com ens afecta. Cal cuidar i cuidar-se. Per altra banda, cal dir que les vacunacions al Centre de Salut del poble de Gata continuen a bon ritme i que ara són els octogenaris de la franja compresa entre 85 i 90 anys com marca el protocol i per ordre alfabètic com indica Marina Salut. 

Què ens diu l'Ajuntament hui?

L’evolució de la pandèmia al nostre municipi i a tot el territori valencià ha fet que es puguen relaxar algunes de les mesures vigents per començar a recuperar part de les activitats suspeses, però sempre amb prudència. És per això que preguem que continuem complint les mesures per superar aquesta situació.
A partir de l’1 de març l’Ajuntament aplicarà les següents mesures adicionals a les establertes per la Generalitat Valenciana:
- Apertura de parcs infantils.
- Apertura de les instal·lacions esportives a l’aire lliure (pràctica esportiva màx.4 persones)
- Reforç en la neteja de parcs.
- Les escoles municipals de música, FPA i Escola Municipal de Plàstica Experimental A. Vives recuperen les classes presencials.
- Inicien les activitats les escoles municipals d’esports que es realitzen a l’aire lliure (pàdel, tenis, pilota, futbol). Sempre respectant la normativa autonòmica de grups màxims i activitats federades.
- Es prioritzarà l’atenció telefònica i telemàtica per seu electrònica en les dependències de l’Ajuntament de Gata. L’atenció presencial serà amb cita.

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (26-2-2021). // Ajuntament de Gata. // Taula el·laboració pròpia.

0 comentarios