Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: MOLT BONES NOTÍCIES. CAP CONTAGI DEL 12 A HUI DIA 16. 14 ALTES I SOLS RESTEN 15 CASOS ACTIUS. INCIDÈNCIA PER BAIX DEL RISC ALT, 247,97. ARA MÉS QUE MAI, NO HI HA QUE BAIXAR LA GUÀRDIA

GATA, COVID19: MOLT BONES NOTÍCIES. CAP CONTAGI DEL 12 A HUI DIA 16. 14 ALTES I SOLS RESTEN 15 CASOS ACTIUS. INCIDÈNCIA PER BAIX DEL RISC ALT, 247,97. ARA MÉS QUE MAI, NO HI HA QUE BAIXAR LA GUÀRDIA

Per fi, tres bones notícies sobre el COVID19 a Gata, que tenim que conservar, mimar i superar. Primera, no s’ha donat cap contagi des de divendres 12 a hui dimarts 16 de febrer. Segueixen els 282 en total des del principi de la pandèmia segons les dades actualitzades de la situació per part de la Conselleria. Sols resten 15 casos actius de positius amb PCR+ en els últims 14 dies. Si divendres eren 29, vol dir-se que 14 altes s’han donat. Això es reflexa amb la incidència del municipi, que per primera vegada en molts mesos està per baix de 250 i la xifra és de 247,97 casos per cent mil habitants per a Gata. De defuncions, les xifres oficials segueixen marcant dos.

Amb tot i això, i malgrat les boníssimes xifres i situació, ara és quan tenim que anar més en compte. Deguem seguir extremant sempre les precaucions ara que estem en el bon camí.

RECORDEM QUE EL GOVERN VALENCIÀ ESTÀ EN LA PRÒRROGA DE LES MESURES RESTRICTIVES VIGENTS FINS EL PRIMER DE MARÇ, AL MENYS.

Convivents a cases, 2 persones, Perimetracions, Tancament hostaleria, Comerç fins a les 18 h, Limitacions nocturnes, Tancament instal·lacions esportives.

Destaquem el que ens diuen des del nostre ajuntament: "La bona notícia és que no sumem cap cas nou respecte a l’ actualització del passat divendres".

L’Ajuntament de Gata de Gorgos també segueix amb les mesures adicionals fins a nou avís: Tancament de parcs infantils. / Reforç en la neteja de carrers i mobiliari urbà. / Les classes de les escoles municipals de música i esports es realitzaran on line o es suspenen. / Se suspenen tots els esdeveniments públics fins a nou avís. / L’Ajuntament prioritza l’atenció telefònica i telemàtica per seu electrònica.

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (16-2-2021).  // Informació Ajuntament Gata.

0 comentarios