Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT TERESA PUIG COSTA (la ferrera), DE 101 ANYS. A quinze dies de fer els 102, la segona dona més vella de Gata

ENS HA DEIXAT TERESA PUIG COSTA (la ferrera), DE 101 ANYS. A quinze dies de fer els 102, la segona dona més vella de Gata

Ha mort aquest matí als 101 anys d’edat, onze mesos i qujnze dies, TERESA PUIG COSTA, coneguda també com la Tia Teresa "la Ferrera". Vivia al Tossalet Calvari. Era la segona dona més vella del poble. Teresa s’en va a retrobar-se amb la seua filla Vicenta que ens va deixar l’estiu passat. La dona havia tingut una filla, nét i néta i dos besnets. Va complir el seu centenari el 14 de febrer de 2019. L’Ajuntament de Gata li va portar un ram de flors i una placa. Fa un any menys quinze dies superava els 101 anys. La seua vida s’ha apagat en una longeva edat. 

La seua missa funeral tindrà lloc demà diumenge en l’església Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos a les 11:00 hores. Preguen una oració per l’etern descans de la seua ànima, quedant-los profundament agraïts. La capella ardent es troba instal·lada en el Tanatori de Pedreguer.

DESCANSE EN PAU la Tia Teresa.

ALTRA CENTENÀRIA, A DOS DIES DELS 102 ANYS

Gata té des de hui ja sols dos centenàries. La primera a la que li resten dos dies per complir els 102 anys. Vicenta Signes Casanova del carrer Xaló, que els complirà el primer dia del mes de febrer i María Monfort Costa, coneguda com María Bisserot, que el passat 10 d'abril de 2020 va complir 100 anys. 

Repassem un poc la història de les centenàries de Gata. L’anterior centenària que ja va faltar va ser Magdalena Femenía Sapena, que va arribar als cent anys. En els últims 33 anys, la dona que més va perdurar en el temps va ser Vicenta Diego Tudela, que va morir el 5 d’agost de 2007, passats els 105 anys de vida.

FONT: Foto extreta de l’esquela de Teresa Puig Costa.

0 comentarios