Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: IMPORTANT PUJADA DE CASOS, HUI 34. 54 ACTIUS. 2 DEFUNCIONS. INCIDÈNCIA: 892,71

GATA, COVID19: IMPORTANT PUJADA DE CASOS, HUI 34. 54 ACTIUS. 2 DEFUNCIONS. INCIDÈNCIA: 892,71

Important pujada de casos del COVID19 a Gata, tant de nous infectats com de casos actius, que s’afegixen, malauradament, a "dos morts oficials" per primera vegada contabilitzats. Serà una actualització de les dades?. Les xifres de hui dimarts 26 de gener fan pujar i moltíssim la incidència acumulada de casos per cent mil habitants, si comparem des de divendres passat a hui. 

 Dita aquesta introducció, anem amb els casos oficials, segons les dades que informa al Monitoratge de la situació la Conselleria de Sanitat.

Apareixen un total de 204 casos acumulats. L’anterior xifra era de 170. Això vol dir que 34 casos s’han sumat des de divendres a hui. La mitja era de 10 a 20 casos cada vegada, però hui són més de 30. Els casos actius són 54 i abans eren 40, catorze més. Amb eixes xifres, la incidència amb PCR positives en els últims 14 dies per cent-mil habitants ha pujat sobremanera. Dimarts passat estavem en 677,80, divendres en 661,27, i hui es puja a 892,71, més que triplicant el risc alt.

A l’Ajuntament, com ja és habitual, han comunicat els resultats i ens quedem amb l’ultima frase: SÓN MOMENTS COMPLICATS EN QUÈ CAL EXTREMAR LES PRECAUCIONS I EVITAR ELS CONTACTES !!:

 

"A les dades subministrades per la Conselleria de Sanitat en l’última actualització realitzada hui, dimarts 26 de gener, vegem que les xifres de Covid-19 al nostre municipi segueixen sent molt preocupants: sumem 34 casos nous i un total de 54 casos actius, la incidència acumulada a Gata per 100.000 habitants és de 892,71 i la dada més trista és que es registren 2 defuncions.
Són moments complicats en què cal extremar les precaucions i evitar els contactes!!"

 

SEGUIM AMB EL CONFINAMENT VOLUNTARI RESPONSABLE

No ens cansarem de dir-ho, necessitem per seguretat sanitària nostra i dels demés, el confinament voluntari responsable. La comarca segueix mal, encara que hui frena un poc els casos. Com sempre diguem i reiteren les autoritats, no sols ja sanitàries sino també municipals, que cal extremar al màxim les precaucions, complint totes les mesures i recomanacions sanitàries. 

MESURES MÉS RESTRICTIVES, DES DE DIJOUS DIA 21

Recordeu les noves mesures més restrictives que van entrar en vigor dijous 21 de gener, a les 00,00 hores:

Tancament hostaleria / Tancament comerços a les 18 hores / Tancament instal·lacions esportives / Circulació fins a les 22 h (sol·licitud d’avanç a les 20 h, però que encara ha estat rebutjat pel Govern central) / Confinament perimetral / Reunions de 6 persones i amb estudi que les reunions siguen sols de persones convivents.

Totes aquestes mesures i altres que estan publicades al DOGV (21-1-2021), tenen una duració de 14 dies naturals i acabaran el 3 de febrer, si la cosa millora.

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (26-1-2021).


0 comentarios