Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: SEGUEIX PREOCUPANT LA SITUACIÓ. 10 POSITIUS MÉS. EL COSTAT POSITIU, 12 ALTES I BAIXA LA INCIDÈNCIA A 727,39

GATA, COVID19: SEGUEIX PREOCUPANT LA SITUACIÓ. 10 POSITIUS MÉS. EL COSTAT POSITIU, 12 ALTES I BAIXA LA INCIDÈNCIA A 727,39

De "preocupants" califiquen des de l’Ajuntament les dades que té Gata a causa del virus COVID19, quan s’han donat hui les dades oficials. Textualment diuen: "A les dades subministrades per la Conselleria de Sanitat en l’última actualització realitzada hui, divendres 15 de gener, vegem que les xifres de Covid-19 al nostre municipi segueixen sent preocupants: amb 10 casos nous i un total de 44 casos actius, la incidència acumulada a Gata de casos amb PCR positiva en els últims 14 dies per 100.000 habitant és de 727,39. RECORDEU: La salut de les persones ha d’estar sempre per davant de qualsevol altra cosa."

És una parada a molts casos, però encara són 10 positius més, que acumula en total des del començament de la pandèmia 142. El poble de Gata té ara mateix 44 casos actius. Sempre hi ha una cara positiva amb tantes xifres que es donen. En aquest cas són dos: per una part les 12 altes i per altra que la incidència per cent mil habitants baixa un poc i se situa per baix del triple del risc extrem, que serien 750. Si el dimarts era de 760,46 hui baixa a 727,39.

CONFINAMENT VOLUNTARI

Seguisc recordant i també es fga sense parar des de l’Ajuntament, el que anunciava l’alcalde amb el bàndol dies enrere i que es resumeix amb dues paraules: CONFINAMENT VOLUNTARI. Segons diu la premsa, ja són quinze els municipis de la Marina Alta que ho han demanat. Com sempre diguem i reiteren les autoritats, no sols ja sanitàries sino també municipals, que cal extremar al màxim les precaucions, complint totes les mesures i recomanacions sanitàries. 

I rcordeu, fins el 31 de gener estan en vigor les noves restriccions imposades per la Generalitat Valenciana, destacant l’avanç del toc de queda a les 22 hores, el tancament de l’hostaleria a les 17 hores, aquest al menys fins el 21 de gener, i la prohibició de fumar a les terrasses dels bars.

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (15-1-2021).

0 comentarios