Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT ANNA MULET PEDRÓS (ANITA MENDOZA O ANITA JAQUES), UNA GRAN ARTISTA I CREADORA DE BONIQUES POESIES

ENS HA DEIXAT ANNA MULET PEDRÓS (ANITA MENDOZA O ANITA JAQUES), UNA GRAN ARTISTA I CREADORA DE BONIQUES POESIES

En tots els programes de festes primer i en tots els events culturals que la reclamaven allí estava LA TIA ANITA, ANNA MULET PEDRÓS per a declamar la seua poesia, de la qual era compositora i sempre escrivint-les en valencià. Anita ens ha deixat a l’edat de 92 anys, amb un gran llegat cultural. Feia uns quants anys que estava en una residència. 

Anita també era coneguda com Anita Mendoza perque, de menuda, va emigrar amb els pares a aquella ciutat argentina. Allí anava a un col·legi de monges i, com ella em contava, ja despuntava recitant poesies a les classes. També recorde com li feia boniques poesies a la seua estimada filla Gertru, al seu poble volgut Gata i al seu patró el Santíssim Crist. Ara ja s’en va a reunir-se amb l’home, la seua filla Gertru i el seu fill Paco. 

Descanse en Pau Anna Mulet, la Tia Anita. Ànim per a la seua filla i família. El soterrament serà demà dijous dia 14 a les 17 hores a l’església parroquial de Gata. Anita deixa una petjada molt important, que en el temps serà estimada i valorada.

FONT: Foto arxiu de Anita en la Nit de Poesies al Crist a l’ermita amb motiu del 250 aniversari (19-5-2012) i cartell de la seua esquela.  

0 comentarios