Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: AUGMENTEN ELS CASOS EN 18 POSITIUS MÉS; 26 ACTIUS. TRES REBROTS SOCIALS. INCIDÈNCIA: 429,82. NOVES RESTRICCIONS

GATA, COVID19: AUGMENTEN ELS CASOS EN 18 POSITIUS MÉS; 26 ACTIUS. TRES REBROTS SOCIALS. INCIDÈNCIA: 429,82. NOVES RESTRICCIONS

No paren d’augmentar els casos positius de COVID19 a GATA, igual que a la resta de la Marina Alta, que es troba "desbocat" el virus amb la xifra de 563 contagis i 12 morts més, la Comunitat Valenciana i Espanya. Des de les últimes dades donades el 29 de desembre, han augmentat el casos al poble de Gata en 18 positius més. Ahir per la vesprada, la Conselleria de Sanitat advertia ja dels tres rebrots socials a Gata, els tres de caràcter social: un de tres, altre de set i un de sis. Acumula Gata ja 98 casos des de l'inici de la pandèmia.

Actualment, la xifra d’actius és de 26 PCR+ en 14 dies. La bona notícia són les 9 altes donades en el transcurs d’una setmana. Sense cap cas positiu els actius estarien ara en 6 persones.

Amb aquestes xifres, de la població de Gata (6.049 habitants) la incidència acumulada de PCR+ en 14 dies s’ha disparat del 281,04 que estava l’últim recompte a 429,82 per cent mil habitants.

Amb la situació com està, els Reis de Gata van a ser totalment diferents. Enguany s’anul·la per supost i ja es sabia clarament la representació del Misteri de Reis, l’acte declarat Festa d’Interés Turístic Provincial. També el repartiment de regals. La visita de Ses Majestats enguany és completament diferent, atípica (podeu veure l’entrada anterior).

Cal extremar les precaucions i complir al màxim totes les recomanacions sanitàries. És de força compliment.  

A més, al llarg del matí s’han conegut les noves restriccions de la Generalitat Valenciana, entre les que destaca l’avançament del toc de queda a les 22 hores i el tancament de l’hostaleria a les 17 hores.

 

L’Ajuntament ha resumit les NOVES RESTRICCIONS:
- Confinament de 26 municipis
- Confinament perimetral fins 31 gener
- Toc queda 22:00 h.
- Tancament hostaleria 17:00 h.
- Prohibit fumar a hostaleria
* Entren en vigor a partir del 7 de gener.

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (5-1-2021). // digital Marina Plaza, hui 5-1-2021. // Normes restrictives G.V. 

0 comentarios