Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: 6 POSITIUS MÉS. ARRIBEM ALS 70 ACUMULATS I 15 ACTIUS. 247,97 INCIDÈNCIA

COVID19, GATA: 6 POSITIUS MÉS. ARRIBEM ALS 70 ACUMULATS I 15 ACTIUS. 247,97 INCIDÈNCIA

No és gens bona la notícia. Segueixen pujant a Gata els contagis, hui dia del sorteig de Nadal. El virus COVID19 ha afectat a 70 persones ja. Són 6 més des de l’últim recompte el passat divendres i en total ara són 15 els actius amb PCR+. El risc alt està quasi al llímit i tenim a Gata una incidència del 247,97 per cent mil habitants.

De nou, l’actualització oficial de hui dimarts la dona la pàgina de Monitoratge de la situació, que informa Sanitat de la GV. Menys mal que sempre tenim alguna dada positiva i és que s’han donat 3 altes.

La comarca també està mal. Hui marca un altre rècord en la pandèmia i té en total 236 nous contagis. Casos alts: 79 a El Verger, 45 a Dénia i 44 a Xàbia.

Màxima precaució a les portes de la Nit de Nadal, del Dia de Nadal i els dies de festa. No ens cansem de repetir-ho, cal extremar al màxim. Venen dies problemàtiques al respecte. Nadal és per a celebrar, no per a estar confinats o infectats i menys hospitalitzats pel COVID19. Que el Nen Jesús que arriba i el Santíssim Crist dels gaters ens protegixca. 

FONTS: Informació, Monitoratge situació COVID19, GV. // Foto, captura de pantalla, Gata de Gorgos. 

0 comentarios