Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19 A GATA: CINC CASOS MÉS I JA S'ACUMULEN 50 EN TOT EL TEMPS DE PANDÈMIA. ALTA INCIDÈNCIA, 198,38

COVID19 A GATA: CINC CASOS MÉS I JA S'ACUMULEN 50 EN TOT EL TEMPS DE PANDÈMIA. ALTA INCIDÈNCIA, 198,38

El diari digital Marina Plaza dedica un dels seus articles a la situació de Gata i al cinqué rebrot, segon aquesta setmana, pel que fa al virus Covid-19. Un total de 5 casos més porta l’acumulació fins a 50.

Del rebrot diu el diari: "Nou brot de coronavirus a Gata de Gorgos, i és el segon d’aquesta setmana al mateix municipi, perquè ja dimecres se’n va registrar un altre. Aquesta volta són quatre positius d’origen social, mentre que en l’anterior en van ser sis en el mateix àmbit...El de hui és ja el cinquè brot detectat a Gata, i tots han sigut d’origen social".

Dos casos actius d’abans han donat ja negatiu i ara són 12 els que resten. Ho marcava aquest matí la nova monitorització de la situació a la Comunitat Valenciana, que actualitza dia a dia la Conselleria de Sanitat, GV.

Cal dir que l’augment de casos junts va repetint-se. Sis casos van ser l’1 de desembre; 5 casos es van donar al rebrot del 25 de setembre i 5 casos més s’han tornat a donar hui divendres 4 de desembre.

La incidència acumulada de PCR+de 14 dies puja més i se situa en 198,38 casos per 100.000 habitants. Estem ja ratllant els 200.

Com sempre diem: tenim que seguir alerta, més alerta, cuidant, cuidant-nos, controlant-nos. 

FONTS: Informació i foto captura pantalla estadística monitorització coronavirus G.V., dia 4-12-2020. 

0 comentarios