Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECONEIXEMENT A UNA GATERA, MEDALLA AL MÈRIT CIUTADÀ DE L'AJUNTAMENT DE CALP. ISABEL SIGNES SOLER, FUNDADORA DE LA ONG VISIÓ SENSE FRONTERES

RECONEIXEMENT A UNA GATERA, MEDALLA AL MÈRIT CIUTADÀ DE L'AJUNTAMENT DE CALP. ISABEL SIGNES SOLER, FUNDADORA DE LA ONG VISIÓ SENSE FRONTERES

(( PODEU MIRAR EL VÍDEO DEL MOMENT DE L’ACTE EN QUE LA NOMENEN, PUNXANT ACÍ ))

El passat 9 d’octubre, amb motiu de la festivitat de la Comunitat Valenciana, una gatera, la optometra ISABEL SIGNES SOLER, va rebre la MEDALLA AL MÈRIT CIUTADÀ, atorgada per l’Ajuntament de Calp, per la seua tasca al front de la ONG VISIÓ SENSE FRONTERES, que porta 22 anys fent una gran llavor solidària en favor de la cura i tractament dels ulls dels més necessitats en païssos pobres i desfavorits.

A més de l’acte, que podeu veure a les fotografies i el vídeo que s’adjunta amb la notícia, el Departament d’Òptica i Optometria i Ciències de la Visió de la Universitat de València, del qual Isabel Signes és professora associada, va anunciar en la seua pàgina el nomenament. Comentaven des del departament que "a través d’esta ONG, la Dra. Signes promou cada any nombroses campanyes de prevenció i tractament de la ceguera evitable en el tercer món, atenent a més de 100.000 persones, portant a terme més de 8.000 cirurgies de catarates i donant més de 35.000 ulleres".

Felicitaven a Isabel i tot l’equip humà que forma ’Visió Sense Fronteres’ per este reconeixement, felicitació que ens afegim com a gaters, sentint-nos també orgullosos de tindre persones com Isabel fent tant de bé pel món.

FONTS: Fotos i vídeo, acte Ajuntament de Calp, obtés de la pàgina de la Universitat de València, Departament d’Òptica i Optometria.


0 comentarios