EL CORREDOR GATER FERNANDO (CURRO) ARABÍ, TERCER DE LA SEUA CATEGORIA A LA ULTRA DE 100 KILÒMETRES DE CANFRANC (ACONSEGUIT EL REPTE DE KILÒMETRES SOLIDARIS)

Ja ho anunciava ahir al facebook. El crack gater de l’atletisme FERNANDO (CURRO) ARABÍ va aconseguir el repte dels 100 kilòmetres SOLIDARIS a Canfranc fent la ultra de 100 km. Damunt amb una classificació boníssima arribant després de 30 hores de carrera en el lloc 38. A més va fer pòdium, 3r a la seua categoria.

Corria amb la samarreta i pel GRUP ESPELEOLÒGIC GATA (G.E.G.). Haiva eixit a les 23 hores i 24 minuts del divendres i va arribar a les 6 i 13 hores del matí del diumenge. Tot un repte i tota una gesta. En total va fer 30 hores, 49 minuts i 58 segons, a un ritme de 3,24 kilòmetres/hora, i 18:31 minuts/km.

La bona notícia és que va anar millorant les posicions al pas pels controls establerts acabant el lloc 38 de la general, però tercer de la seua categoria, veterans B masculí, de 31 que en van acabar.

Ara, CURRO dona un pas endavant en la seua "carrera" per al gest solidari, fent més kilòmetres solidaris, cent d’un colp.

Aixina s'expresava el GEG després de la participació a Canfranc de Franc i Curro:

"Aquest cap de setmana hem tingut a membres del GEG, junt als companys del Grup de Muntanya de Calp, participant en la Canfranc-Canfranc que s'ha celebrat al Pirineu d'Osca. Per part dels gaters, Francisco Pedro ha participat en la marató de 45 km i l'ha completada en un temps de 8:39:53, Fernando Arabí ha participat en la Ultra de 100 km i l'ha feta amb un temps de 30:49:58, on ha aconseguit la 3a posició en categoria vetera B masculi. Enhorabona a Curro per aquest podi i sobretot per portar tan lluny el seu projecte de KMS Solidaris".

ENHORABONA AL GATER CURRO I LA SEUA ACCIÓ SOLIDÀRIA.