Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID-19. GATA REGISTRA EL PRIMER CAS OFICIAL, SEGONS CONSELLERIA DE SANITAT

COVID-19. GATA REGISTRA EL PRIMER CAS OFICIAL, SEGONS CONSELLERIA DE SANITAT

Les estadístiques oficials de la Generalitat Valenciana (Conselleria de Sanitat) registren ja UN CAS A GATA DE GORGOS de una persona afectada pel COVID-19. Fins ara no s’havia donat cap cas i de les 14 poblacions que no en tenien cap a la Marina Alta, Gata era amb poc més de sis mil habitants el poble de major població.

La comarca de la Marina Alta està registrant un augment preocupant de positius en Covid-19.  Ja són ara 66 nous positius. 

Denia amb 32 nous positius continua al cap. Li segueix Xàbia amb 14 i El Verger amb 12. En las estadístiques també apareixen les localitats de Teulada Moraira i Pego amb 2 positius en cada municipi y finalment, Els Poblets, Gata de Gorgos, Calp i Ondara amb 1 positiu en cada població.

Per tant, toca extremar les precaucions ja, Gata s'havia mantés durant tota la pandèmia lliure de coronavirus. Ara s'ha donat el primer cas.

FONTS: diari Teulada Moraira Digital. Article: "El preocupante aumento de coronavirus en la Marina Alta..." // Levante-EMV (hui, 25-8-2020).

0 comentarios