Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UNA NOVENA ESPECIAL PER A UN TEMPS ESPECIAL: DEL 21 AL 29 DE JULIOL. EXTERIORS DE L’ERMITA DEL CRIST DE GATA, PREDICADORS I TESTIMONIS

UNA NOVENA ESPECIAL PER A UN TEMPS ESPECIAL: DEL 21 AL 29 DE JULIOL. EXTERIORS DE L’ERMITA DEL CRIST DE GATA, PREDICADORS I TESTIMONIS

El temps del Coronavirus farà que la Novena 2020 dedicada al patró de Gata de Gorgos, el Santíssim Crist del Calvari, també siga especial i guardant, com no, les mesures higièniques i de distàncies que pertoquen. A l’aire lliure, com cada any i enguany millor, se celebrarà la novena des del dimarts pròxim dia 21 al dimecres 29.

Ambs els lemes: "Benaventurats els ulls que veuen el que vosaltres vegeu" (Lc, 10, 23) i ¡¡ Som Testimonis", s’obrirà la novena el 21 amb el grup parroquial Alpha i el sector del poble Trossets. El tema de predicació serà: "Hi ha alguna cosa més en la vida?. ?Cristianisme fals, avorrit, irrellevant?. Donarà el seu testimoni el seglar de la parròquia de Gata, Pepe Caselles Leyda.

Dimecres 22 li tocarà al sector del poble Font del Riu i els grups parroquials seran: Càrites, Voluntariat Sant Francesc, Grup Santa Marta i Confraries i Comissions. El tema, "¿Qui és Jesús i per què va morir?. Predicarà el rector pàrroco de Gata, Rvd. D. Francisco M. Murillo Roldán.

Dijous 23 serà el sector del poble Avenida. Els grups parroquials: Lifeteen, Catequesi de Comunió, Cor, Juniors i Ruah. El tema: "Com puc tindre fe?". Predicarà el rector de Benitatxell i Vicari Parroquial de Sant Bertomeu de Xàbia, Rvod. D. Jorge López Prieto.

Divendres 24 correspondrà el torn a la Plaça Església i els grups de Litúrgia i Lectors. Tema: "Per què i com resar?". S’escoltarà el testimoni de la religiosa Carmelita descalça Virtudes Pilar Parra Mínguez.

Dissabte, 25 participarà el sector de Alcolaia i els grups Camí de Santiago i Grups de Matrimonis. Tema: "Per què i com llegir la Biblia?". Predicarà el missioner del Verbum Dei Don Ramiro Gayo.

Diumenge 26 li tocarà el sector de Sant Antoni. Grups parroquials: Consell de Pastoral i Assumptes Econòmics. Tema: "Espírit Sant: Qui és?; ¿Com actua?, ¿Com ens guia Deu?. ¿Com omplir-nos del E.S.?". Donarà el seu testimoni un Membre de la Comunitat Carismàtica Nova Jerusalem de València.

Dilluns 27 serà el sector Plaça Nova i els grups Vida Ascendent i Mares en Oració els que participen. Tema: "Com resistir al mal?". Tornarà a participar un Membre de la Comunitat Carismàtica Nova Jerusalem de València.

Dimarts 28 serà el sector del carrer Jesús Pobre i la pastoral de la Salut qui preparen el dia. El tema: "Sana Deu hui?". Hi haurà un testimoni de la Parròquia de Gata de Gorgos.

Finalment, el 29 seran els veïns de la partida del Tossalet-Calvari els qui participen. Els grups parroquials: Cèl·lules, Consell de Pastoral i Assumptes Econòmic i Confraries i Comissins. El tema: "Església i parlar als demés (com aprofitar al màxim la meua vida)". Donarà el seu testimoni el cantautor cristià que ja ha visitat algunes vegades la parròquia, Roberto Vega.

Acabats els dies de la novena, com és de supondre, les exigències sanitàries de la pandèmia exigixen que no se celebrarà la tradicional baixada del Crist en processó. D’ahí el titular: "Una novena especial, per a un temps especial".

FONTS: Parròquia Gata.

0 comentarios